- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Deloitte are un nou director regional pe Transilvania

24 Jan, 11:18 • Redactia DailyBusiness
Adriana Lobda, audit & assurance director, va prelua conducerea biroului regional Deloitte din Cluj-Napoca la 1 februarie, urmand sa coordoneze activitatea firmei de consultanta in Transilvania.
Deloitte are un nou director regional pe Transilvania

Adriana Lobda are o experienta de peste 14 ani in domeniul auditului financiar. De-a lungul timpului a coordonat mandate de anvergura pentru companii producatoare sau de distributie din sectoare precum productia industriala, bunuri de consum sau din sectorul public.

In plus, Adriana a participat la crearea si desfasurarea programelor de dezvoltare profesionala pentru auditori, fiind in acelasi timp membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR). A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE, ACCA si un program de Executive MBA.

„Daca pana acum, activitatea noastra a fost relativ restransa la piata din Cluj si regiunea invecinata, in ultimele luni ne-am extins aria de acoperire in mai multe judete din Transilvania”, a spus Adriana Lobda.

„Avem in vedere o crestere de 25% a afacerii biroului din Cluj, in acest an. Acest obiectiv presupune pe de o parte deservirea unui portofoliu robust de clienti, dar si intarirea echipei locale”, a adaugat Lobda.

Inaugurat in mai 2008, biroul Deloitte din Cluj-Napoca are in acest moment o echipa de 13 angajati care furnizeaza servicii de audit mai multor companii private si institutii publice din regiune. Cea mai mare parte a clientilor din Transilvania isi desfasoara activitatea in productie, retail si in industria serviciilor.