- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Deloitte are un nou partener pe taxe

17 Jan, 10:25 • Redactia DailyBusiness
Deloitte Romania si-a extins echipa de management prin sosirea lui Dan Badin, partener care coordoneaza de la 1 ianuarie activitatea echipei de consultanta in impozite directe si preturi de transfer.
Deloitte are un nou partener pe taxe

Dan Badin si-a inceput cariera in domeniul consultantei la Deloitte Romania in 2001 – 2002, continuand ulterior la PwC Romania (2002 – 2010), unde a avansat pana la nivelul de director si a devenit unul dintre principalii consultanti fiscali pentru institutiile financiare.

De-a lungul anilor, s-a specializat in taxarea directa si in proiecte internationale, cu precadere in industria serviciilor financiare.

Deloitte Tax furnizeaza asistenta companiilor locale si internationale in diverse aspecte – consultanta strategica in domeniul fiscal, planificare fiscala internationala, impozite directe, revizii fiscale, fuziuni si achizitii, stabilirea preturilor de transfer, impozite indirecte, servicii de detasare internationala, alerte fiscale, servicii de contabilitate si salarizare.

Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta.

Deloitte are o retea globala de firme membre, care activeaza in peste 150 de tari prin intermediul a 170.000 de angajati.