FINANTE-BANCI, AUTO

Dom Leasing va avea venituri de 29,6 milioane de euro in 2007

08 decembrie 2006, ora 15:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Dom Automobile importa marca Lexus in Romania
Dom Automobile importa marca Lexus in Romania
Compania Dom Leasing va obtine anul viitor o cifra de afaceri de 29,6 milioane de euro, cu peste 40% mai mult decat valoarea asteptata pentru anul acesta, estimeaza reprezentantii companiei.
Cresterea se va datora in special vanzariilor mari de automobile din divizia Dom Automobile, distribuitor de masini premium din SUA.

Anul acesta reprezentantii companiei estimeaza ca vor vinde 300 de automobile in valoare totala de 13,6 milioane de euro, de patru ori mai mult decat anul trecut, si ca vor avea, in plus, venituri de 6,8 milioane de euro din finantarile in leasing, titreaza NewsIn.

Pentru anul viitor Dom Automobile isi propune sa vanda cel putin 400 de masini in valoare de 20,8 milioane de euro (exclusiv taxe). Numarul ar putea fi chiar si mai mare, de 500 de unitati vandute, tinand cont ca reteaua de dealeri se va extinde si vor fi importate noi modele.In primele 11 luni ale anului 2006 Dom Automobile a vandut 287 de masini, printre cele mai cautate modele fiind Infiniti, marca de lux a Nissan, si Lexus, marca de lux a Toyota.

Alte modele distribuite de companie sunt Mercedes, Audi, Toyota, Subaru, Porsche, Ford si Mazda, majoritatea produse in SUA.
Cel mai ieftin model importat de Dom Leasing este Lexus IS care ajunge la 40.000 de euro, iar cea mai scumpa masina comercializata a fost un Aston Martin DB9 de 150.000 euro, fara taxe.

Dom Leasing va investi anul viitor 800.000 euro in extinderea retelei, urmand sa deschida un magazin de prezentare in Pipera si reprezentante locale in Constanta, Iasi, Targu Mures si Cluj.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 19:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter