- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Eugen Voicu este noul director general al Aviva Fond de Pensii

07 Feb, 15:24 • Redactia DailyBusiness
Arbitrul pensiilor private a aprobat numirea lui Eugen Voicu in functia de director general al Aviva Fond de Pensii, acesta pastradn si pozitia de director general al administratorului de fonduri mutuale Certinvest, preluat de Aviva in septembrie 2007, a anuntat joi compania.
Eugen Voicu este noul director general al Aviva Fond de Pensii

Aviva anuntase, pe 21 ianuarie, numirea lui Eugen Voicu in functia de director general al Aviva Fond de Pensii, in locul lui Adrian Allott, dupa primirea tuturor autorizatiilor, conform legislatiei, relateaza NewIn.

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat, joi, modificarea documentatiei de autorizare a companiei Aviva Fond de Pensii. Astfel, CSSPP a aprobat numirea lui Eugen Voicu in functia de director general Aviva Fond de Pensii.

Potrivit reprezentantilor Aviva, Adrian Allott este implicat intr-o activitate de consultanta din 1 februarie 2008.

Eugen Voicu, noul director general al Aviva Fond de Pensii, a fondat in 1994 compania Certinvest, una dintre cele mai importante companii de administrare de fonduri mutuale din Romania.

Voicu a fost secretar general al Uniunii Nationale a Societatilor de Leasing din Romania in perioada 1999 – 2003 si vicepresedinte al Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC) intre anii 2003 si 2007.