FINANTE-BANCI, REAL ESTATE

Eurobank: Nu exista semne concludente ca preturile locuintelor vor creste semnificativ

07 aprilie 2015, ora 12:28 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
apartamente.jpg
Pretul locuintelor din Romania a scazut in medie cu 2,6%/an in ultimii 5 ani, cu o stagnare in ultimul trimestru din 2014, astfel ca piata rezidentiala va continua sa fie stabila, fara sa existe semne concludente ca preturile vor avea cresteri semnificative, potrivit Eurobank Property Services(EPS).

"Indicele national arata o scadere de 1,6% in ultimul trimestru din 2014 in comparatie cu trimestrul precedent, mentinandu-se perspectiva de stabilitate a preturilor pentru urmatoarea perioada. Variatia anuala a indicelui a insemnat o scadere de 2,7% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013. Stagnarea recenta a pretului, combinata cu scaderea medie anuala de 2,6% pe parcursul ultimilor 5 ani, sugereaza ca stabilitatea va continua pe piata rezidentiala din Romania, fara sa existe semne concludente ca preturile vor suferi cresteri semnificative", se arata intr-un comunicat al Eurobank Property Services, care a lansat cel mai recent raport legat de Indicele Proprietatilor Rezidentiale pentru piata din Romania, aferent ultimului trimestru din 2014, citat de Mediafax.

Pe de alta parte, indicele Imobiliare.ro a consemnat scumpiri ale apartamentelor pe plan national in ianuarie si februarie, iar martie a fost prima luna din 2015 in care tendinta ascendenta a preturilor s-a resimtit in toate cele cinci mari orase analizate.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 29 Septembrie 2020, 12:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter