FINANTE-BANCI

Flota Tarom va fi asigurata fara ca operatorul sa mai deruleze proceduri de achizitii publice

16 aprilie 2013, ora 10:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tarom.jpg
Flota Tarom va fi asigurata fara ca operatorul sa mai deruleze proceduri de achizitii publice, a declarat premierul Victor Ponta, dupa ce CNSC a suspendat licitatia organizata de Tarom pentru asigurarea flotei, in urma unei contestatii depuse de Astra, actualul asigurator.

El a adaugat ca "afacerile" celor de la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) nu pot fi tulburate de nimeni, deoarece in caz contrar "sare Bruxelles-ul", astfel ca Guvernul este obligat sa emita o ordonanta de urgenta pentru ca Tarom sa functioneze in continuare.

Cu o flota de 24 de aeronave, Tarom este cel mai mare client local in domeniul asigurarilor de mijloace de transport aerian, scrie Mediafax.

La inceputul anului, premierul Ponta a cerut, vineri, gasirea unei solutii in instanta pentru reluarea licitatiei autostrazii Comarnic-Brasov, aratand ca aceasta a fost iar suspendata "pentru Sfantul Asteapta" de catre Consiliul de Solutionare a Contestatiilor, dar ca nu mai accepta "abuzurile si smecheriile" sefului institutiei.In replica, reprezentantii CNSC au precizat ca ei nu au blocat licitatia pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Octombrie 2020, 18:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter