FINANTE-BANCI

Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru 2009 mai contine doar 7 mil. lei

29 octombrie 2009, ora 08:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bani-borcan1-medie.jpg
Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului pentru anul 2009 mai contine in prezent doar 7 milioane lei, dar poate fi alimentat pana la sfarsitul anului din sume retrase de la ministerele care nu au cheltuit integral fondurile alocate, potrivit premierului interimar Emil Boc.
Seful Guvernului a afirmat ca Fondul de rezerva bugetara mai avea pana miercuri doar 82 milioane lei, din care a mai fost insa retrasa, in sedinta Cabinetului, o suma de 75 milioane lei pentru subventiile fermierilor, relateaza Mediafax.

Boc a aratat totodata ca la nivelul Guvernului este evaluata saptamanal executia bugetara la nivelul ministerelor, pentru a se stabili care dintre aceste institutii nu au cheltuit integral sumele alocate.

"Din aceste sume necheltuite mai poate fi alimentat Fondul de rezerva", a spus Boc.Fondul de rezerva bugetara este instrumentul prin care Guvernul transfera bani, pe parcursul anului, pentru acoperirea unor cheltuieli neprevazute la momentul elaborarii bugetului de stat.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 19:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter