FINANTE-BANCI

GarantiBank a lansat un card de credit cu oglinda, dedicat femeilor

03 martie 2010, ora 18:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
card-cu-oglinda.medie.jpg
GarantiBank a lansat un card de credit cu oglinda incorporata, emis sub sigla MasterCard, primul de acest gen in Romania, a anuntat miercuri banca.
Este vorba de o oglinda propriu-zisa, de dimensiuni mici, care mareste usor imaginea reflectata.

Bonus Card cu oglinda este fabricat in Turcia, iar procedeul presupune asezarea catorva straturi laminate (presate), de o grosime de doar cativa milimetri si care formeaza acea suprafata reflectorizanta (oglinda).

"Avand in vedere ca aproape 60% din cei 80.000 utilizatori Bonus Card sunt femei, lansam primul card de acest tip de pe piata, menit sa ofere doamnelor nu numai o experienta placuta la cumparaturi prin oferte special concepute pentru acestea, dar si un accesoriu personal util. In Turcia, acest produs a fost lansat in urma cu 3 ani si se bucura de un important succes comercial", a declarat Ilgaz Kaya, director carduri, GarantiBank.Cardul cu oglinda poate fi obtinut din orice agentie GarantiBank sau beneficiind de recomandarea unui posesor de card Bonus Card. De asemenea, cele care sunt deja posesoare Bonus Card si opteaza pentru noua varianta cu oglinda pot solicita emiterea noii forme de card, fara costuri suplimentare, avand posibilitatea de a pastra in acelasi timp si cardul anterior.

In reteaua de peste 1.700 de comercianti parteneri din Romania, doamnele care detin acest card pot achizitiona produse in maxim 18 rate fara dobanda sau comisioane si pot castiga bonusuri cuprinse intre 1% si 10% pentru fiecare tranzactie efectuata cu acesta. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele.

Luna trecuta, BRD a lansat un card de debit care putea fi personalizat de client prin imprimarea unei imaginii.

In Romania, GarantiBank activeaza de 12 ani, grupul din care face parte fiind prezent in Olanda, Germania, Elvetia, Turcia, Ucraina si Rusia.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 08 Mai 2021, 00:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter