FINANTE-BANCI, NEW MEDIA

Gecad Group si Catalyst Romania investesc 1 mil. euro in liderul pietei de facturare

09 martie 2016, ora 17:48 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Radu Georgescu, partener fondator Gecad Group
Radu Georgescu, partener fondator Gecad Group
Gecad Group și Catalyst România, fondul local de private equity pentru creștere și venture capital finanțat prin inițiativa JEREMIE, investesc peste un million de EUR în compania românească Smart Bill, cel mai important furnizor local de servicii SaaS (software as a service) pentru facturare.

Astfel, GECAD Group susține creșterea Smart Bill, companie pe care o consiliază în luarea deciziilor strategice începând cu anul 2013.

"Investitia va susține dezvoltarea companiei și intrarea pe noi piețe emergente", menționează Radu Georgescu, partener fondator Gecad Group.

Lansat în 2007 de către Ioana Hasan, Radu Hasan și Mircea Căpățână, Smart Bill este cel mai utilizat program de facturare și gestiune contabilă din România. În prezent, serviciul este folosit de peste 33.000 de clienți ce emit un milion de facturi lunar, facturând prin intermediul acestuia peste două miliarde de euro anual.Din 2014, sistemul Smart Bill este accesibil și în cloud, oferind acces permanent și independent de locație către mai mulți utilizatori simultan, aceștia având posibilitatea de a emite facturi, chitanțe, avize și proforme în mai puțin de 30 de secunde.

De asemenea, platforma permite operarea sa de pe dispozitive mobile (telefoane performante și tablete), interconectarea cu alte aplicații, utilizatorii beneficiind de un grad de securitate sporită.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 20:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter