FINANTE-BANCI

Gothaer ii ia fata Astrei in lupta pentru flota Tarom

22 august 2014, ora 17:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tarom.jpg
Gothaer Romania va asigura flota operatorului aerian national Tarom, care numara 24 de aeronave, in perioada 1 septembrie2014- 31 august 2015, au declarat reprezentantii asiguratorului.

"Urmare a licitatiei organizate de TAROM, care s-a incheiat si la care Gothaer Asigurari Reasigurari a participat, oferta noastra a fost desemnata castigatoare, fiind asiguratorul flotei Tarom pentru 12 luni, in intervalul 1 septembrie2014- 31 august 2015, acest lucru fiind stipulat si in contractul care s-a semnat intre parti", au spus reprezentantii companiei.

Din motive de confidentialitate, asiguratorul nu a dorit sa transmita informatii legate de polita, cum ar fi valoarea primei de asigurare sau suma asigurata. De altfel, in aprilie 2013, in urma adoptarii unei ordonante, Guvernul a scos Tarom de pe lista companiilor de stat obligate sa incheie contracte prin licitatie publica.

La licitatie a mai depus oferta si Astra Asigurari, liderul pietei de profil in 2013 dupa nivelul primelor subscrise. Societatea se afla in administrare speciala din a doua parte a lunii febriarie, in urma unei decizii a Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), scrie Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 06:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter