FINANTE-BANCI, CARIERE

Grawe Romania are un nou director general

21 septembrie 2012, ora 12:55, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Paul-Swoboda-DG-mare.jpg
Compania de asigurari Grawe Romania are un nou director general - Paul Swoboda (foto), incepand cu 20 septembrie 2012, data la care a fost primita autorizarea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Peter Kasyk, cel care a condus compania inca de la intrarea grupului Grawe pe piata asigurarilor din Romania, in urma cu 12 ani, se retrage din functiile executive odata cu implinirea varstei de 65 de ani.

Cariera in asigurari a lui Swoboda a debutat in 2003, in cadrul concernului Grawe, ca manager de proiect, iar din anul 2007 s-a alaturat echipei din Romania ca membru al Consiliului de Administratie. In 2010 devine membru al Consiliului Director, supervizand activitatile financiare si de control ale companiei.

Paul Swoboda detine un master in Stiinta Afacerilor si unul in Filozofie.Compania Grawe Romania este prezenta pe piata de asigurari din Romania din anul 2000. Din 2008 paleta de produse a fost completata cu asigurari de proprietati, iar din 2010 Grawe este membru al Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale, oferind clientilor sai posibilitatea achizitionarii directe a asigurarii obligatorii pentru locuinte.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 19:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter