FINANTE-BANCI

Inca o tranzactie esuata a francezilor de la Axa in Romania

05 iulie 2015, ora 10:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
axa.jpg
Grupul francez de asigurari Axa a anuntat incetarea contractului de vanzare cumparare a Axa Life Insurance Romania catre Certinvest si SIF Transilvania, dupa ce in septembrie anul trecut a anuntat si esuarea tranzactiei cu Astra Asigurari.

"Contractul de vânzare a operaţiunilor de asigurări AxaLife Insurance România către Certinvest și SIF Transilvania, anunţat în data de 18 decembrie 2014, a încetat", se arata intr-un comunicat al grupului francez.

"Axa evaluează opţiunile sale strategice, luând în considerare interesul clienţilor şi al angajaţilor săi din România", au adaugat reprezentantii companiei.

Pe 18 decembrie 2014, SAI Certinvest si SIF Transilvania au anuntat incheierea unui acord de cumparare a operatiunilor de asigurari de viata si economisire din Romania ale grupulu Axa.In conformitate cu termenii acordului, SAI Certinvest urma sa achizitioneze o participatie de 70% din Axa Life Insurance SA, in timp ce SIF Transilvania urma sa preia restul de 30%.   

Grupul Axa este unul dintrei ce mai mari asiguratori din lume, cu 161.000 de angajaţi care deservesc 103 milioane de clienţi în 59 de ţări. În 2014, cifra de afaceri a grupului raportată pe bază IFRS s-a ridicat la 92 miliarde de euro, iar câştigurile raportate pe bază IFRS la 5,1 miliarde de euro.

Citeste si  Tranzactie esuata in asigurari: Francezii de la Axa renunta la deal-ul cu firma lui Adamescu
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 19 Iunie 2021, 17:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter