- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

ING Bank Romania a lansat un cont de economisire pentru copii si doua credite

16 Sep, 13:24 • Redactia DailyBusiness
ING Bank Romania a lansat miercuri un credit cu dobanda de 15,5%, in suma maxima de 60.000 lei si scadenta la 5 ani, un imprumut imobiliar cu o rata de 5,5% si o valoare maxima de 80.000 euro, precum si un cont in care parintii pot economisi bani pentru copii, potrivit Mediafax.
ING Bank Romania a lansat un cont de economisire pentru copii si doua credite

ING Bank aniverseaza 15 ani de activitate bancara in Romania si cinci ani de la momentul lansarii activitatii de retail banking.

Astfel, lanseaza oferta aniversara „ING Personal”, care consta intr-un credit cu dobanda de 15,5% pe an, respectiv o rata anuala efectiva de 18,23%, pentru o suma de 60.000 lei, cu asigurare incheiata si acordat pe o perioada de 5 ani.

Pe de alta parte, banca mai lanseaza creditul imobiliar „ING de Casa Noua”, cu dobanda de 5,5%, respectiv o rata anuala efectiva de 6,11%, la care este necesar un avans de 25%, iar suma maxima este de 80.000 euro.

„Creditul se poate obtine pentru cumpararea sau construirea unei locuinte, cu scop de resedinta principala, chiar daca exista in proprietate si alte imobile sau terenuri. Timpul de preaprobare a imprumutului este de maxim 24 de ore de la depunerea completa a dosarului. Daca titularul creditului vrea sa il plateasca in avans dupa numai 12 luni, nu plateste niciun comision suplimentar”, se arata in oferta ING.

ING mai lanseaza contul de economii pentru copii, in care orice parinte poate economisi pana in momentul in care copii vor implinii 18 ani, beneficiind de o dobanda de 10%. Acest produs va avea atasat doua carduri, unul de debit, pentru depunerea si retragerea banilor, destinat parintilor, iar al doilea va fi destinat rudelor sau altor persoane, care il pot utiliza doar pentru depunere de fonduri in cont.