- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

ING Bank s-a retras din programul \”Prima Casa\”, dar vine cu o contraoferta

21 Jul, 16:10 • Redactia DailyBusiness
ING Bank Romania a decis sa nu mai participe in programul "Prima Casa" deoarece procedura de acordare a garantiei presupune o administrare speciala de catre banca, generand astfel costuri suplimentare ce nu sunt in concordanta cu modelul de distributie al ING Bank, a anuntat marti banca.
ING Bank s-a retras din programul \Prima Casa\, dar vine cu o contraoferta

Banca mentioneaza in comunicat ca raspunde insa nevoilor clientilor, pregatind un nou produs de creditare.

Oferta ING Bank va fi lansata pe piata bancara romaneasca in vara acestui an. „Noul produs se va acorda extrem de rapid. Imobilul achizitionat poate fi orice casa in care clientul doreste sa locuiasca, nu neaparat prima sa casa”, a declarat Albert Roggemans, CEO ING Retail Banking.

Dobanda creditului ce va fi lansat de ING va fi de de 5,5%, iar imprumutul va avea o valoare maxima de 80.000 euro, potrivit directorului diviziei de retail a bancii, Albert Roggemans, citat de Mediafax.

ING Bank Romania este prezenta pe piata locala din 1994 si are in prezent o retea formata din 35 de sucursale bancare pentru companii si 190 unitati pentru persoane fizice.

ING Romania face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor pentru peste 85 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din 40 de tari. Grupul are peste 114.000 de angajati.