FINANTE-BANCI, CARIERE

Intesa Sanpaolo Bank o numeste pe Gabriela Simion in functia de Director General Adjunct,

28 martie 2019, ora 17:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Gabriela Simion.jpg
Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo – lider în Italia și unul dintre cele mai solide grupuri bancare din Europa – o numește pe Gabriela Simion în funcția de Director General Adjunct și Șef al Diviziei de Retail, urmând procedura de autorizare din partea Băncii Naționale a României.

În noua poziție, Gabriela Simion va fi responsabilă de Divizia de Retail, coordonând departamentele Small Businesses, Persoane Fizice, Multichannel & CRM, Gestionarea Retelei și biroul Customer Satisfaction.

Gabriela Simion are peste 20 de ani de experiență în retail banking, business development, gestionare clienți și produse de creditare.

Anterior, a deținut funcții de conducere în mai multe instituții și grupuri financiare, unde a coordonat echipe importante, precum și portofolii mari de clienți și produse.Intesa Sanpaolo Bank are actualmente o cotă de piață de aproximativ 2%, fiind în prezent a 15-a bancă din România după volumul de active.

Cu un portofoliu ce acum încorporează 55.000 de clienți de Retail, reprezentând în acest moment 40% din activele și pasivele băncii, Intesa Sanpaolo Bank se concentrează în 2019 pe consolidarea strategiei de piață, astfel încât să se adreseze cu o ofertă competitivă de produse și servicii financiare tuturor tipurilor de clienți - retail, corporate și IMM.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 August 2022, 15:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter