FINANTE-BANCI, CARIERE

Jan Kotik este noul director general al BRD Sogelease

03 februarie 2014, ora 13:53, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Jan Kotik-2.jpg
BRD Sogelease IFN S.A l-a numit in functia de director general pe Jan Kotik (foto), care a preluat oficial aceasta functie la finalul anului trecut.

Anterior preluarii conducerii BRD Sogelease, Jan Kotik a ocupat functia de director executiv financiar si operatiuni (incepand cu noiembrie 2009) si membru al Consiliului de Administratie in cadrul ESSOX, companie membra a grupului Societe Generale, lider pe piata creditelor de consum din Republica Ceha.

Jan Kotik s-a alaturat Grupului Societe Generale in anul 2003, avand o experienta manageriala de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiar bancare. Cariera profesionala a lui Jan Kotik in cadrul Grupului Societe Generale a debutat cu functia de director de control de gestiune in cadrul Departamentului de Strategie si Financiar din Komercni Banka (Republica Ceha).

Jan Kotik a absolvit Facultatea de Finante si Contabilitate din cadrul Universitatii de Economie din Praga, definitivandu-si studiile la CES Lyon, Franta, in 1996. In completarea altor programe de formare profesionala, in 2005, el a absolvit un curs de administrare a afacerilor la Harvard Business School din Boston.De asemnea, in octombrie 2013, compania de leasing BRD Sogelease a anuntat numirea lui Cosmin Baiu in functia de functia de director comercial al societatii.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter