FINANTE-BANCI, CARIERE

Martin Schulz, desemnat candidat al socialistilor europeni pentru postul de presedinte al CE

01 martie 2014, ora 17:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Martin-Schulz.jpg
Germanul Martin Schulz (foto) a fost desemnat candidat al socialistilor europeni pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, cu ocazia reuniunii desfasurate sambata la Roma. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, dupa reuniunea PES, ca Schulz are sansa sa castige presedintia CE si il va sustine in campanie.

Potrivit AFP, Schulz a primit 368 de voturi pentru din totalul de 404, cu ocazia Congresului Partidului Socialist European, la care participa 800 de delegati.

"Prioritatea mea principala, in calitatea de presedinte al Comisiei Europene, va fi crearea de locuri de munca", a declarat Schulz.

"Este prima data cand cetatenii europeni isi vor alege presedintele Comisiei Europene, nu va mai fi ales doar de un grup de oameni politici sau de tehnocrati, iar pentru Romania este important ca cel care este candidat, Martin Schulz, a fost de atatea ori in Romania, cunoaste tara, a fost la mine in colegiu, in Targu-Jiu, si evident ca il voi sustine in campanie. Avand 12 prim-ministri si inca 7 guverne in care sunt viceprim-ministri din familia noastra politica, este evident ca Martin Schulz are o sansa importanta de a fi viitorul presedinte si, alaturi de noi, de a schimba Europa in bine", a spus liderul PSD, premierul Ponta, aflat la Roma, citat de Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 02:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter