FINANTE-BANCI, NEW MEDIA

NN Romania a ales Webstyler pentru promovarea in mediul digital

11 iunie 2015, ora 16:20   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Bogdan_Nitu.jpg
NN Romania, liderul local al pietei de asigurari de viata si pensii private, incredinteaza creatia si strategia de comunicare digitala catre Webstyler.

Astfel, Webstyler semneza campania de lansare a noului brand in online, iar pe termen lung va asigura strategia de comunicare in social media, la care se vor adauga diferite campanii ce se vor desfasura online.

Platforma Drumul tau este metafora gandita si implementata de Webstyler, care continua povestea brandului in mediul digital.

"NN Romania a ales propunerea noastra prin care vom duce in digital filozofia noului brand: You Matter", a spus Bogdan Nitu (foto), general manager Webstyler.Acesta adauga ca obiectivul principal al briefului primit a fost de a realiza comunicarea in digital in linie cu strategia de comunicare dezvoltata si implementata pentru lansarea brandului NN pe celelalte canale de interactiune cu publicul (TV, radio, outdoor, presa).

"Nu a fost simplu sa alegem agentia care va dezvolta si implementa conceptele de comunicare si pozitionare ale brandului NN in mediul digital", a spus Carmen Soare, chief marketing officer NN Romania. 

Comunicarea rebrandingului NN Romania s-a realizat etapizat. La finele anului trecut s-a facut anuntul prin care NN Group a devenit independent de ING Group in urma unei oferte publice initiale.

Dupa o campanie de informare directa a clientilor si partenerilor, la inceputul anului a inceput informarea publicului larg dublata de campania globala de rebranding.

Recent, a inceput comunicarea noului brand pe baza pozitionarii globale You Matter. Webstyler va comunica pozitionarea si valorile noului brand in digital.

Webstyler face parte din GMP Group si ofera servicii integrate de comunicare digitala. Agentia s-a ocupat de administrarea comunicarii online pentru branduri ca Telekom, Petrom, Danone, Edenred, Baneasa Developments, Regina Maria, Mitsubishi.

In Romania, grupul financiar olandez NN integreaza servicii de asigurari de viata, pensii private si management al investitiilor. Prezenta pe piata din Romania din 1997, NN este prima companie internationala de asigurari de viata care a intrat pe piata locala. NN Romania detine pozitiile de lider pe pietele locale de asigurari de viata si pensii private.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
21/07/2015 15:56
Dacă aveți ceea ce ziceți atunci mie, care sunt un biet asigurat, dece mi se dă azi 21 iulie 2015 un mesaj telefonic ca să plătesc asigurare-rata lunară-de vreme ce eu am plătit-o pe data de 15/o7/2015 Ora11:02:55 . Dormiți cu digitalul în mână??
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 13:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter