FINANTE-BANCI

Obligatiunile BCR vor putea fi cumparate incepand de miercuri

07 noiembrie 2006, ora 12:29 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Obligatiunile cu dobanda fixa de 7.25% emise de BCR vor putea fi achizitionate de investitori incepand de miercuri, 8 noiembrie, potrivit unui anunt publicat marti pe BVB si citat de NewsIn.
Valoarea totala a emisiuniii de obligatiuni a BCR este de 200 milioane de lei (56,8 mil. euro), cu posibilitatea de a fi majorata la 575 milioane lei (163 mil. euro). Obligatiunile au o maturitate de 3 ani.

BCR va oferi initial 2 milioane de obligatiuni la un pret de vanzare de 100 lei. Potrivit prospectului de oferta aprobat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, BCR va putea suplimenta numarul de obligatiuni pana la 5,750 milioane de titluri.

Oferta publica de vanzare de obligatiuni se deruleaza in perioada 8-21 noiembrie, intermediarul ofertei fiind societatea de brokeraj BCR Securities.

Dupa incheierea perioadei de subscriere, obligatiunile BCR vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti.BCR a anuntat ca intentioneaza sa foloseasca banii atrasi prin aceasta emisiune de obligatiuni pentru majorarea sumelor oferite sub forma de credite atat populatiei, cat si companiilor, potrivit deciziei actionarilor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 21:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter