FINANTE-BANCI, NEW MEDIA

Okazii.ro și MasterCard încheie un acord pentru extinderea soluțiilor de plată cu cardul, online și la livrarea produselor

13 octombrie 2015, ora 15:34 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
onlineshop.jpg
Okazii.ro și SameDay Courier, impreună cu MasterCard, vor lansa un serviciu de curierat cu livrare express, care le va permite clienților să plătească cu cardul la livrare produsele primite în aceeași zi. Okazii.ro va integra serviciile MasterPass și MoneySend.

Okazii.ro le propune utilizatorilor săi o nouă modalitate de plată prin intermediul serviciului MasterPass. Clienții Okazii.ro care plătesc cu un portofel digital MasterPass nu mai sunt nevoiți să introducă informațiile cardului la fiecare plată, acestea fiind transmise securizat de portofel prin intermediul serviciului MasterPass. Integrarea Okazii.ro cu serviciul MasterPass este asigurată de LibraPay.

De asemenea, Okazii.ro și SameDay Courier, cu ajutorul MasterCard, au decis lansarea unui serviciu de curierat cu livrare în ziua plasării comenzii și plata cu cardul la livrare.

Prin intermediul acestui serviciu, cumpărătorii vor putea primi produsul achiziționat într-un timp foarte scurt și vor avea posibilitatea de a plăti cu cardul la momentul recepției coletului. În acest sens, SameDay Courier, cu ajutorul MasterCard, va implementa o soluție de acceptare a cardurilor bazată pe POS-uri mobile, integrată cu propriul sistem de tracking.Serviciul de livrare și plata prin SameDay Curier va fi disponibil pe site-ul Okazii.ro în luna noiembrie 2015.

Totodată, Okazii.ro își va dezvolta platforma de servicii pentru vânzători persoane fizice oferindu-le acestora posibilitatea de a-și primii banii din vânzări direct pe cardurile lor MasterCard și Maestro emise în România, prin intermediul serviciului MasterCard MoneySend, destinat transferului de bani.

Transferul banilor este gratuit, se poate realiza în orice zi a săptămânii, iar banii transferați vor fi încasați în maximum 30 minute de la confirmarea transferului de către Okazii.ro. Integrarea serviciului MoneySend este asigurată de LibraPay și va fi finalizată în noiembrie 2015.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 19:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter