FINANTE-BANCI

OTP Bank România a dat startul programului Prima Casă 2016

02 martie 2016, ora 14:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
otp.jpg
OTP Bank România se alătură din nou programului guvernamental Prima Casă, după ce a obținut, de la FNGCIMM, un plafon ce permite acordarea de credite ipotecare în sumă totală de 84 de milioane de lei, în cadrul programului. Avansul minim este de 5%, iar dobânda este formată din ROBOR 3M plus o marjă fixă de 2%.

Valoarea maximă a unui credit este echivalentul în lei a 57.000 de euro, pentru locuințe finalizate, respectiv echivalentul în lei a 66.500 de euro, pentru locuințe noi, construite în baza autorizaţiilor eliberate după data de 22 februarie 2010. Banca acceptă până la 3 co-debitori şi o gamă largă de venituri, care pot fi cumulate.

Analiza dosarului și administrarea lunară a creditului sunt gratuite, iar clienţii beneficiază de comision de retragere zero a creditului din contul curent. Gradul maxim de îndatorare este de 60%, iar perioada de rambursare poate fi de cel mult 30 de ani.  

„Diminuarea presiunii simțite de tineri din cauza unui avans mai mare îi poate încuraja și ajuta totodată să-și îndeplinească visul de a avea propria casă. Prin implicarea noastră în programul Prima Casă, venim din nou în sprijinul acestora şi construim împreună planuri de viitor, pe termen lung. Ne-am propuns să epuizam plafonul alocat cȃt mai repede.”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank România.  Oferta OTP Bank România de împrumuturi pentru achiziția de locuințe include și creditul ipotecar în lei sau în euro, al cărui avans minim este de numai 15% la creditele în lei, respectiv 25%, la creditele în euro. Suma maximă pentru acest tip de credit poate ajunge la 200.000 de euro sau echivalent în lei. 

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de aproape 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 16:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter