FINANTE-BANCI, LIFESTYLE

OTP Bank Romania refinanteaza Cocor Bucuresti cu un imprumut de 6,7 milioane de euro

02 septembrie 2019, ora 14:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cocor.jpg
OTP Bank România a semnat recent un contract cu Cocor București, compania care operează centrul comercial situat în centrul vechi al Bucureștiului. Contractul prevede un împrumut care va permite COCOR să refinanțeze un credit de 6,7 milioane de euro care a fost contractat anterior.

Conform tranzacției, suma va fi rambursată în 10 ani, implicând tranșe lunare egale și păstrarea garanțiilor aprobate de consiliu.  

„Oferind acest împrumut magazinului Cocor, sprijinim de asemenea designerii micro antreprenori, lucru care se aliniază strategiei noastre de afaceri”,
a declarat Dragoş Mirică, Director general adjunct, Divizia Corporaţii şi Membru al Directoratului în cadrul OTP Bank România.   

"Creditul pe care banca ni l-a oferit este o încurajare și un suport pentru a continua să ne dezvoltăm activitatea de retail, precum și pentru a crește numărul clienților noștri ”, a spus Pricopie Cristian, președintele consiliului de administrație al COCOR.OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat de servicii financiare. Banca ocupă locul 9 din perspectiva activelor, în clasamentul bancilor din România, conform datelor publicate in Decembrie 2018.  

OTP Group aniversează anul acesta 70 de ani de activitate, în timp ce subsidiara din România marchează 15 ani de prezență de piața locală. OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important, inclusiv, la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 36 de mii de angajați deservește zilnic peste 18,5 milioane de clienți din 9 țări.    

Magazinul Cocor este un centrul comercial aflat în Centrul Vechi al Bucureştiului, un concept de pionierat în România. Acesta dispune de o parcare modernă construită după standarde europene în ceea ce priveşte capacitatea şi concepţia acesteia.  

Cu o suprafață închiriabilă de 10.000 mp care găzduiește atât branduri internaționale, cât și creații ale celor mai cunoscuți designeri romani. Centrul comercial găzduieşte, de asemenea, cea mai mare platformă multimedia din Europa Continentală, totalizand 565 mp de ecrane led.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 13:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter