FINANTE-BANCI

Ponta, la lansarea Telekom: Multumesc ca platiti taxele chiar si cand acestea sunt uneori prea mari!

12 septembrie 2014, ora 17:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ponta.jpg
Premierul Ponta a declarat, cu prilejul lansarii Telekom, ca prezenta acestui brand in Romania va creste competitia pe piata interna, in avantajul consumatorilor, si a multumit companiilor Romtelecom si Cosmote, care devin Telekom, ca isi platesc taxele chiar si atunci cand acestea sunt "prea mari".

Premierul Ponta a declarat, vineri, la conferinta de lansare a noii companii, ca intrarea pe piata romaneasca a Telekom este cel mai simplu si mai clar semn de incredere in Romania, iar consumatorii vor fi avantajati prin cresterea competitiei in domeniu.

Ponta a aratat ca Telekom poate fi considerat astfel ca un "membru de familie", nu doar din perspectiva faptului ca Guvernul "este inca actionar la Romtelecom", dar si prin faptul ca Romtelecom si Cosmote sustin 7.000 de locuri de munca, iar investitiile acestora in ultimii cinci se ridica la peste un miliard de euro.

Seful Guvernului a adaugat ca e de datoria sa sa multumeasca firmelor care asigura locuri de munca si isi platesc taxele, chiar daca uneori sunt prea mari."Va multumesc ca sunteti companie/companii care isi platesc taxele chiar si cand acestea uneori sunt prea mari", a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a amintit ca in perioada urmatoare vor fi reduse cu cinci puncte procentuale contributiile de asigurari sociale, masura ce va ajuta companiile si va raspunde astfel celor care critica fiscalitatea excesiva.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 August 2022, 16:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter