FINANTE-BANCI

Raiffeisen Bank ieftineste creditele in lei

18 februarie 2014, ora 17:41, autor(i): Andreea Radu   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Leeu-mare.jpg
Raiffeisen Bank a lansat o campanie promotionala la creditele pentru nevoi personale in lei, scazand dobanzile cu 3,25%. Astfel, dobanda creditelor de nevoi personale in lei coboara pana la 9,75% pe an.

Anuntul bancii vine dupa ce Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a redus dobanda de politica monetara de la 3,75% la 3,5% pe an, un nou minim istoric.

äCreditam din ce in ce mai mult in moneda nationala, iar creditele pentru nevoi personale sunt 100% acordate in leiö a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte retail, Raiffeisen Bank.

Acordarea unui astfel de credit dureaza 24 de ore, pe baza urmatoarelor documente: adeverinta de venit, cartea de identitate si o factura de utilitati.Raiffeisen Bank este o banca universala si are in prezent aproximativ 2 milioane de persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 7.500 de companii. Reteaua Raiffeisen Bank numara 526 de unitati, o retea de peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri.

Raiffeisen Bank are 400.000 de carduri de credit emise si active pentru persoane fizice. De asemenea, banca are un portofoliu de aproape 1,8 milioane de carduri de debit active.

Tot marti, Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca reduce, incepand din aceasta saptamana, dobanzile pentru creditele de consum in lei garantate cu ipoteca (Maxicredit) cu 1,25%.

De asemenea, la inceputul lunii februarie, cei doi jucatori ai pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), au anuntat ca au redus dobanzile la credite. Ambele banci acorda imprumuturi in moneda nationala.

Citeste si: Raiffeisen Bank a incheiat preluarea clientilor persoane fizice de la Citibank
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Cornel C. a spus:
19/02/2014 21:36
Niciodata nu mi-a fost asa de jena cu insistenta repetata ca aceasta bank sa ofere un raspuns obiectiv si de 6 luni acestia il tergiverseaza chiar isi bat joc CLARIFICAND aspectele in acest fel :
Buna ziua domnule ,
Va multumim pentru faptul ca ne oferiti posibilitatea de a clarifica
anumite aspecte legate de situatia cu care va confruntati.
Referitor la ultima reclamatie inregistrata, raspunsul a fost transmis catre institutia de la care a venit solicitarea.
In ceea ce priveste celelate solicitari inregistrate, vi s-au transmis raspunsurile prin scrisoare. - RASPUNSURILE MENTIONAU CA MAI AU NEVOIE DE TIMP PENTRU INVESTIGATII SUPLIMENTARE.
Regretam ca serviciile bancii noastre nu au fost in acest context la nivelul asteptarilor dumneavoastra si va asiguram ca facem toate demersurile pentru a va oferi servicii de calitate.
Daca va mai putem fi de ajutor cu alte informatii va stam la dispozitie.
Cu stima,
Cristina-Daniela DANC
SIGUR CA AM NEVOIE DE RASPUNSUL SOLICITAT SI ATAT DE OCOLIT INCAT jena SI lehamitea MEA VA VA BUCURA !
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter