FINANTE-BANCI

Ralfi isi va majora cu 45 mil. euro creditul contractat la ING Bank

15 decembrie 2006, ora 14:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Estima Finance ofera credite de consum si prin intermediul retelei Domo
Estima Finance ofera credite de consum si prin intermediul retelei Domo
Compania de credite de consum Ralfi IFN, care opereaza sub marca Estima Finance, isi va majora cu 155 mil. lei (45,18 mil. euro) a creditului contractat de la ING Bank, potrivit unei hotarari a actionarilor publicata, vineri, in Monitorul Oficial.
Actionarii Ralfi IFN au mai decis prelungirea, pana la data de 30 iunie 2007, a termenului pana la care se pot efectua trageri din credit, in conditiile in care restul prevederilor contractului de imprumut raman neschimbate, informeaza NewsIn.

Estima Finance, marca sub care opereaza Ralfi, ofera credite de consum prin intermediul a 700 puncte de vanzare din tara, printre care si 110 magazine ale retailerului de aparatura electornica si electrocasnica Domo.

GE Money, divizia internationala de servicii financiare a General Electric, a preluat, in luna septembrie, controlului deplin al pachetelor majoritare de actiuni la companiile Leasemart, Ralfi si Domenia Credit, contra sumei de 140 milioane euro.GE Money a finalizat, in septembrie, achizitionarea a pachetului de 80% din actiuni detinut de Romanian-American Enterprise Fund (RAEF) la Ralfi, precum si a unor pachete de 78% din Leasemart, detinatoare a firmei de leasing Motoractive, si 60% din Domenia Credit.

GE Money a mai achizitionat, contra numerar, cota detinuta de Domo Retail la Ralfi, cota Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) din Domenia si cotele detinute de Deutsche Investitions und Entwicklungsgesellschaft la Domenia si Leasemart. Valoarea actiunilor celor trei companii se ridica la aproximativ 140 milioane Euro (178 milioane dolari).

Ralfi a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de 20,2 de milioane de lei (5,57 milioane de euro) si un profit net de 691.000 de lei (190.000 de euro).

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 20:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter