FINANTE-BANCI, MEDIA & MARKETING

Recurs in cazul despagubirilor pentru victimele accidentului provocat de Serban Huidu

27 decembrie 2012, ora 11:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Serban Huidu.jpg
Societatea de asigurari Astra SA, care a fost obligata sa plateasca daune de 320.000 de euro urmasilor victimelor accidentului provocat de realizatorul TV Serban Huidu, a facut recurs la decizia instantei in acest sens. Recursul a fost introdus pe 20 decembrie, a declarat pentru Gandul, purtatorul de cuvant al judecatoriei Brasov, Anda Sanpetru.

In 29 iunie, Serban Huidu a fost condamnat de Judecatoria Brasov la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Familiile victimelor accidentului au facut recurs la decizia judecatorilor, urmatorul termen fixat la Curtea de Apel Brasov fiind anul viitor, in 31 ianuarie.

La jumatatea lunii mai, Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in urma accidentului soldat cu trei morti produs in octombrie 2011 zona localitatii Timisul de Sus din judetul Brasov.

In urma accidentului provocat de Huidu si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firma din Brasov.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 29 Octombrie 2020, 10:36
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter