- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Romtelecom: Asteptam decizia finala a CSA referitoare la anularea asigurarilor gratuite de locuinte

29 Apr, 12:30 • adrian.mihaltianu
Reprezentantii companiei de telecomunicatii Romtelecom au declarat pentru DailyBusiness.ro ca asteapta sa vada decizia finala cu argumentatia completa din partea CSA referitoare la anularea asigurarilor de locuinte transmise gratuit abonatilor, in parteneriat cu Astra.
Romtelecom: Asteptam decizia finala a CSA referitoare la anularea asigurarilor gratuite de locuinte

„Vom astepta sa vedem decizia finala cu argumentatia completa pentru a putea la randul nostru sa luam deciziile necesare, conform legii”, au spus oficialii Romtelecom.

Acestia au precizat ca au luat act de decizia Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor din comunicatul de presa pe care l-a emis astazi (joi – n.r.).

„Intentia noastra a fost si este sa ne conformam prevederilor legale pentru acest proiect in care am dorit sa oferim un cadou clientilor nostri, respectiv o asigurare gratuita de locuinta pentru o perioada de trei luni”, au mai spus reprezentantii companiei.

Romtelecom a transmis clientilor sai persoane fizice o polita gratuita de asigurare a locuintei pentru o perioada de trei luni, ca un beneficiu suplimentar in calitate de clienti ai companiei, in urma incheierii unui parteneriat cu Astra Asigurari.

Joi, Comisia a decis ca Astra este obligata sa denunte politele privind „asigurarea locuintei impotriva incendiului si a dezastrelor naturale” incheiate prin intermediul Romtelecom.