FINANTE-BANCI, MEDIA & MARKETING

Sechestru asigurator pe conturile clientilor Mediafax. Ce datorie ar avea de recuperat ANAF de la firma lui Sarbu

14 septembrie 2014, ora 13:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
adrian sarbu.jpg
Clientii Mediafax Group au primit instiitari de la ANAF prin care sunt anuntati de "infiintarea popririi asiguratorii". ANAF spune ca masura a fost luata din cauza datoriilor companiei Mediafax.

Paginademedia.ro prezinta o scrisoare primita de un client Mediafax care detaliaza si suma pe care o are de recuperat ANAF de la firma lui Adrian Sarbu: 21 de milioane de lei.

De celalalta parte, Orlando Nicoara, director general Mediafax Group, a declarat pentru Paginademedia.ro ca decizia ANAF a fost constestata, ca suma de 21 de milioane de lei a fost stabilita dupa controale in ultimele doua luni si ca masura aplicata clientilor Mediafax "nu reprezinta un titlu executoriu, ci un sechestru asigurator".

La inceputul lunii iulie, premierul Victor Ponta a declarat la B1 TV ca Adrian Sarbu l-a vizitat pentru a-i cere sa opreasca niste controale ANAF."Mi-a zis ca are niste controale de la ANAF si daca pot sa le opresc si i-am zis ca nu pot. Si de atunci am tot citit ce rau sunt eu", spunea Ponta.

"Minte!", a replicat Adrian Sarbu ca raspuns la afirmatia lui Victor Ponta facuta la B1 TV in acea seara.

Adrian Sarbu a reactionat si in luna iunie dupa ce Victor Ponta a afirmat, intr-un interviu la Romania TV, ca ar fi avut o intalnire cu el, in care i-ar fi propus premierului sa-l faca presedinte.

Premierul Victor Ponta afirmase intr-un interviu difuzat de postul de televiziune Romania TV din biroul sau de la Palatul Victoria, ca are "o mica neintelegere deja de lunga durata" cu Adrian Sarbu, pornind de la o discutie avuta cu acesta.

"Dansul mi-a zis ca el i-a facut pe toti presedinti si daca vreau sa ma faca si pe mine. Si i-am spus ca nu, multumesc, as prefera sa-si plateasca taxele. Si de atunci suntem in relatii foarte reci", a spus Ponta.

"M-am intalnit de multe ori cu domnul Ponta, si nu la cererea mea. Afirmatia facuta in interviul servit de Romania TV este o pura fantezie personala. Cariera politica a domniei sale nu a fost si nu este obiectul activitatilor mele. Nu am neintelegeri si nimic de tranzactionat cu Victor Ponta si nici cu camarila sa, deranjati pana la obsesie de existenta Gandul si Mediafax. Victor Ponta nu este nici primul si nici ultimul politician roman care, odata ajuns la putere, confunda media cu Disneyland-ul propagandei", a spus atunci Adrian Sarbu.

DailyBusiness.ro a relatat inca din luna iunie despre noua practica a Fiscului de a se indrepta si impotriva firmelor care fac afaceri cu datornicii la stat.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 22:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter