- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Si Bancpost a lansat un credit ipotecar ca alternativa la „Prima Casa”

20 Apr, 14:37 • Redactia DailyBusiness
Bancpost a lansat creditul "La prima ta casa", ce se adreseaza persoanelor care nu au apelat inca la programul guvernamental "Prima Casa", au anuntat miercuri reprezentantii bancii.
Si Bancpost a lansat un credit ipotecar ca alternativa la Prima Casa

Printre bancile care au lansate credite alternativa la „Prima Casa” se numara si CEC Bank, BCR, Millennium Bank.

In cazul Bancpost, suma maxima acordata este de 250 000 de euro, spre deosebire de 57.000 in cazul programului Prima Casa. Termenul de rambursare al creditului este prelungit pana la 35 de ani si avansul pe care trebuie sa il acopere clientul este de 15% din valoarea imobilului.

Produsul este disponibil doar in euro cu o dobanda de Euribor la 3 luni plus 4,95%.

Banca nu percepe comision de acordare a creditului sau de administrare, iar evaluarea imobilului este gratuita. In plus, asigurarea de viata nu este obligatorie, conform bancii.

„In primele etape ale programului, Bancpost a ajutat peste 650 de familii sa isi cumpere prima casa, clientii nostri avand media de varsta in jur de 30 de ani”, a declarat George Georgakopoulos, director senior executiv al diviziei credite de consum a Bancpost.

Bancpost este membra a grupului Eurobank EFG, o institutie bancara europeana cu active totale de 87,2 miliarde de euro la sfarsitul anului 2010. Grupul este prezent in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru.