- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Afacerile BCR Asigurari de Viata au avansat cu 36,7% in primele noua luni, la peste 230 mil. lei

12 Nov, 14:02 • Redactia DailyBusiness
BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a incheiat primele noua luni ale anului 2010 cu o valoare a primelor brute subscrise de 230,27 milioane de lei, inregistrand o crestere de 36,7% fata de perioada similara a anului trecut.
Afacerile BCR Asigurari de Viata au avansat cu 36,7% in primele noua luni, la peste 230 mil. lei

Totodata, profitul brut s-a majorat cu 212%, atingand suma de 28,92 milioane de lei.

„Produsele cu componenta investitionala s-au vandut foarte bine in aceasta perioada. Acestea ne-au permis inca o data extinderea portofoliului de clienti”, a spus Florina Vizinteanu (foto), presedinte – director general al BCR Asigurari de Viata.

Portofoliul companiei include produse bancassurance, planuri de economisire si protectie, planuri de economisire pentru copii, planuri de economisire in vederea pensionarii, programele investitionale unit-linked, programele de asigurari de viata pentru grupuri de angajati.

BCR Asigurari de Viata este o companie membra a grupului Vienna Insurance Group (VIG).

In afara de tara de origine, Austria, Vienna Insurance Group activeaza, de asemenea, prin subsidiare si grupuri de asigurari in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. Mai mult, VIG detine filiale in Italia si Slovenia.

Pe piata austriaca VIG se afla la acelasi nivel cu Wiener Stadtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung.