- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Surse: Berceanu ar putea fi remaniat dupa o discutie in Colegiul Director al PDL

02 Sep, 17:15 • Redactia DailyBusiness
Premierul Emil Boc ar putea supune, joi, aprobarii Colegiului Director al PDL si remanierea ministrului Transporturilor, Radu Berceanu (foto), care ar putea fi inlocuit cu senatorul Anca Boagiu, ce a mai detinut acest post, au declarat surse din conducerea partidului, citate de Mediafax.
Surse: Berceanu ar putea fi remaniat dupa o discutie in Colegiul Director al PDL

Berceanu, ca si Mihail Dumitru, Sebastian Vladescu si Mihai Seitan, s-a aflat, joi dimineata, la Palatul Victoria, avand intalniri separate cu premierul.

La scurt timp dupa aceea, remanierile lui Dumitru si Vladescu au fost confirmate. De asemenea, Seitan a fost plasat pe lista remaniatilor, in timp ce cu privire la Radu Berceanu informatiile dinspre PDL indicau ca acesta isi va pastra functia.

Ulterior, Boc a plecat la Parlament impreuna cu Gheorghe Flutur si Gheorghe Falca si a avut discutii, pentru mai bine de o ora, cu o serie de lideri si parlamentari PDL, in cabinetul presedintelui Camerei, Roberta Anastase.

Conform surselor citate, la aceasta intalnire s-a discutat si despre inlocuirea din functie a lui Berceanu. Surse din conducerea PDL au sustinut ca remanierea ministrului Transporturilor ar urma sa fie supusa aprobarii Colegiului Director, care a inceput la ora transmiterii acestei stiri.

Sursele citate au mai sustinut ca numele luat in calcul pentru eventuala preluare a portofoliului Transporturilor este cel al senatorului PDL Anca Boagiu, care a mai detinut acest post.