- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Eforie Nord se pregătește de minivacanța de Paște. Suma pe care românii trebuie să o scoată din buzunare pentru o noapte de cazare la un hotel de trei stele

27 Mar, 11:01 • Lupu Alexandra
Minivacanța de Paște se apropie cu pași repezi! Eforie Nord a dat startul pachetelor de cazare pentru români. Iată care sunt prețurile.
Eforie Nord se pregătește de minivacanța de Paște. Suma pe care românii trebuie să o scoată din buzunare pentru o noapte de cazare la un hotel de trei stele

Românii pot începe să facă rezervările pentru minivacanța de Paște! Eforie Nord a dat startul pachetelor de cazare, anunță economedia.ro.

Cât costă minivacanța de Paște la Eforie Nord

Hotelurile se pregătesc de minivacanța de Paște. În ultimii ani, românii au preferat să meargă pe litoralul românesc, tocmai de aceea, patronii prezintă ofertele de cazare pe care le pun la dispoziția persoanelor interesate. Așa cum arată datele transmise de sursa citată, Eforie Nord este una dintre cele mai căutate destinații.

Hotelurile din Eforie Nord pregătesc pachete speciale, care includ mese tradiționale și activități de divertisment pentru copii și adulți. Prețurile de cazare pornesc de la 62 lei pe noapte, pentru o singură persoană, la o unitate de cazare de trei stele. Pentru două persoane, costurile pornesc de la 123 lei. Așa cum arată primele informații, pachetele de 3 nopți sunt cele mai căutate.

Vezi și: Vacanța de Paște pe litoralul românesc. Oferte de cazare de la zeci de hoteluri. Care sunt cele mai mici prețuri

„Vom găsi tarife foarte bune începând de la 62 de lei de pers pe noapte la un hotel de 3 stele.  Prețurile în stațiunea Mamaia de exemplu pentru un hotel care va oferi all-inclusive pleacă de la 576 lei/noapte”, transmite Ștefan Necula, agent de turism.

Nici Mamaia nu este departe de pregătirile pentru minivacanța de Paște, având în vedere că cele mai recente oferte arată că ofertele pentru all-inclusive pleacă de la tariful de 576 lei pe noapte. Un pachet de 3 nopți pornește de la 2.570 lei pe sejur în Eforie Nord, iar oferta include toate mesele, acces la Delfinariu și Microrezervație, pentru o cameră dublă standard.

Eforie Nord se pregătește de minivacanța de Paște!
Eforie Nord se pregătește de minivacanța de Paște!

„Am pregătit un pachet de 3 nopți cu prețuri ce pornesc de la 2.570 lei/sejur camera dublă standard. Include toate mesele, acces la Delfinariu și Microrezervație”, menționează Elena Drăghici, reprezentant la un hotel din Eforie.

Zeci de hoteluri din Mamaia și Eforie Nord au pachete atractive, care includ servicii SPA. Litoralul românesc continuă să se dezvolte, având în vedere că de la jumătatea lunii aprilie se vor inaugura mai multe restaurante, cluburi și terase.

„Pentru doamne este ritualul candle oil un ritual special cu exfoliere corporală cu zahăr brun urmată de un masaj cu ulei cald de la o lumânare special creată. Iar pentru domni un masaj relaxant cu ulei de lemn de santal”, declară Costina Ciorbaru, manager centru SPA.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Se cere amenajarea plajelor de pe litoralul românesc! Ce soluții a propus Tanczos Barna în cadrul proiectului