- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo octombrie 2023. Vreme complet neobișnuită în România. ANM a actualizat prognoza pentru România

22 Sep, 10:07 • Bumbeneci Diana
Urmează o lună cu vreme neobișnuită în unele părți ale țării. Specialiștii de la ANM au actualizat prognoza meteo octombrie 2023.
Meteo octombrie 2023. Vreme complet neobișnuită în România. ANM a actualizat prognoza pentru România

Meteo octombrie 2023. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Meteo octombrie 2023

Temperaturile în luna octombrie vor fi mai ridicate decât în mod normal, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele obișnuite, potrivit meteorologilor ANM.

Prognoza meteo pentru săptămâna 25 septembrie – 2 octombrie: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

Ai mai putea citi și: Locuințele se scumpesc oficial! Câți bani vor da românii pe case, începând cu 2024

Meteo octombrie
Meteo octombrie

Prognoza meteo pentru săptămâna 2 – 9 octombrie: Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo pentru săptămâna 9 – 16 octombrie: Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toate regiunile, dar mai ales în sudul și estul țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în vestul, nordul și centrul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16 – 23 octombrie: Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în toată țara.

Te mai poate interesa și: Marcel Ciolacu face noi declarații despre viitoarele măsuri fiscale: „Vrem să stimulăm munca cinstită”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult