- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ziua Internațională a Fericirii vine cu vești bune pentru români! Mii de angajați vor beneficia de o mărire de salariu. Care sunt categoriile norocoase

20 Mar, 17:37 • Constantin Cristina
Începutul de săptămână vine cu vești bune pentru angajații români. Veniturile ajung să crească cu zeci de procente pentru anumite de categorii de salariați.
Ziua Internațională a Fericirii vine cu vești bune pentru români! Mii de angajați vor beneficia de o mărire de salariu. Care sunt categoriile norocoase

Ziua Internațională a Fericirii vine la pachet cu vești care să-i bucure pe românii angajați. Mii de salariați vor putea beneficia de o majorare a venitului cu zeci de procente, dacă aparțin unor anumite categorii, a anunțat antena 3 CNN.

Citește și: Vești bune pentru bugetari! Nicolae Ciucă este acuzat că a mărit salariile doar celor de la stat

Vești bune pentru angajați! Care sunt categoriile care beneficiază de măriri de salariu

Încă o categorie de bugetari vor putea să beneficieze de o mărire de salariu. Mai exact, angajații care lucrează în cadrul Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură vor avea salariile mărite. proiectul care are la bază aceste majorări salariale din cadrul unităților APIA, va fi votat în cursul zilei de azi în Parlament.

vești bune pentru bugetari
vești bune pentru bugetari

Veniturile angajaților APIA se vor face la nivelul personalului din aparatul central. Să nu uităm de personalul contractual și funcționarii publici din cadrul APIA, dar și alte companii inferioare vor beneficia de sporuri de muncă, deoarece aceștia lucrează în condiții periculoase sau vătămătoare, a declarat sursa citată.

Salarii mai mari pentru bugetari

Noile măriri de salariu s-au făcut în urma unui alt proiect de lege adoptat de parlamentari, prin care au mărit salariile angajaților ANI cu 25%, primind un spor pentru încărcătura neuropsihică. Această decizie vine și în favoarea celor de la PNRR care vor primi sporuri de până la 50%.

Veștile bune continuă și pentru primari, viceprimari, președinții de consilii județene care primesc bani în plus și totuși sunt în așteptarea a altor creșteri de salariu după ce Curtea Constituțională a dat undă verde unei legi din Parlament.

„Parlamentul este suveran și Executivul face ce spune Parlamentul. Deci nu putem noi să oprim Parlamentul să legifereze, nici constituțional. Vom discuta atunci când construim legea salarizării și vedem la ce concluzii ajungem!”, a spus Marius Budăi, pentru antena 3 CNN.

Alte articole: Salarii fabuloase pentru angajații din Parlament! Cât încasează un operator xerox