IT&C

70% dintre utilizatorii europeni folosesc telefonul pentru a se orienta in vacanta

27 iunie 2017, ora 18:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto: stocksnap.io
foto: stocksnap.io
94% dintre utilizatorii europeni fac poze cu telefonul mobil, în timp ce peste 70% folosesc smartphone-ul pentru a se orienta atunci când sunt în vacanță, potrivit studiului Huawei Summer Barometer, realizat de către Ipsos.

Modul în care călătorim s-a schimbat de-a lungul timpului. Dacă înainte obișnuiam să împachetăm un volum mare de bagaje pentru vacanță, la care adăugam alte accesorii, precum camera foto, Music Player-ul, agende, hărți sau device-uri de tip GPS,
în prezent este mult mai ușor și practic să călătorești. Un smartphone de ultimă generație, precum Huawei P10, reprezintă tot ce trebuie să ai la tine pe durata vacanței, în materie de tehnologie. Iată cum te scutește smartphone-ul de un bagaj în plus:

Sistemul GPS clasic nu mai este popular
– 70% dintre respondenți folosesc smartphone-ul pentru hărți

Ca și în cazul camerei foto clasice, sistemul GPS clasic a fost detronat odată cu apariția smartphone-urilor. Studiul
Huawei Summer Barometer a confirmat faptul că harta tradițională nu se mai regăsește în prezent în bagajul turiștilor, fiind înlocuită cu succes de hărțile online, pe care 70% dintre participanții la studiu se bazează. Acestea sunt utile chiar și atunci când nu ai acces la Internet, pentru că pot fi descărcate și utilizate ulterior offline, variantă preferată de majoritatea persoanelor care călătoresc în afara țării.

Uit
ă de camerele foto clasice

Studiul Huawei Summer Barometer arată că o mare parte din utilizatorii de smartphone-uri din Europa vor călători spre cel puțin o destinație în vara anului 2017. Fie că este vorba despre o vacanță la mare sau într-un oraș interesant, sunt situații în care telefonul mobil se dovedește a fi cel mai bun prieten. Așadar, nu este o surpriză faptul că 94% dintre ei vor face fotografii cu smartphone-ul, fiind device-ul preferat în acest sens.


Un spațiu de stocare mare este esențial pentru o vacanță reușităNimănui nu îi place să treacă prin situația neplăcută când telefonul anunță lipsa spațiului de stocare, exact atunci când încearcă să surprindă momentele din vacanță! Este indicat ca bagajul “smart” de vacanță să includă un card de memorie pentru stocarea conținutului foto-video. Studiul Huawei Summer Barometer dezvăluie că 55% dintre utilizatori descarcă date din telefonul mobil în alte dispozitve externe, iar pentru suplimentarea memoriei interne, 29% folosesc carduri de memorie.

60% dintre utilizatorii de smartphone-uri folosesc aplicații de călătorie


Acum ceva vreme, portofelele de călătorie constituiau accesorii populare, având dimensiuni mari pentru depozitarea biletelor, a actelor, rezervărilor sau confirmărilor pe hârtie. Turiștii obișnuiau să achiziționeze ghiduri de călătorie pentru recomandări culinare sau recenzii. În prezent, acestea sunt istorie! Aproximativ 60% dintre utilizatorii europeni (respectiv 59%) utilizează smartphone-ul ca asistent de călătorie. Aceștia descarcă aplicații specifice, precum Booking sau TripAdvisor, pe care le accesează pentru a consulta review-urile altor utilizatori. În plus, 30% din respondenți utilizează smartphone-ul, nu calculatorul, pentru a se ocupa de rezervările pentru vacanță.


Trucurile pe care Huawei ti le oferă pentru pregătirile bagajului sunt simple: asigur
ă-te că ai suficientă memorie în telefon și descarcă aplicațiile de călătorie preferate, pentru a avea toate informațiile la îndemână. Acum poți merge în vacanță liniștit! Nu uita să îți faci un selfie zâmbind! 73% dintre europeni fac asta în timpul vacanței!
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 14 Iulie 2020, 05:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter