IT&C

Acer lansează două modele de monitoare de gaming, curbate, ultra-wide

26 august 2015, ora 12:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
XZ350CU1 (Small).jpg
Acer lansează două noi monitoare de gaming curbate, ultra-wide (21:9) - Acer XR341CK și XZ350CU, ce vor fi disponibile și în magazinele din Romania de luna viitoare.

Cele două modele dispun de tehnologie Frame Rate Sync și completează  gama de gaming al cărei produs erou - Predator X34 - primul monitor cu tehnologie Nvdia G-Sync, a fost lansat în luna aprilie a acestui an.

- Predator X34 – 34” UltraWide QHD cu tehnologie G-SYNC, ZeroFrame, 75Hz, DTS Sound
- Acer XR341CK – 34” UltraWide QHD cu tehnologie FreeSync, ZeroFrame, 75Hz, DTS Sound
- Acer XZ350CU – 35” UltraWide FHD cu Adaptive Sync, 144 Hz, DTS Sound

Formatul 21:9 disponibil într-un ecran curbat transformă experiența de vizionare, creând sentimentul unei participări active la acțiune.  Acesta oferă o vizionare uniformă, în timp ce rezoluția UltraWide QHD (3440 x 1440) și unghiul de 178 de grade asigură  o experiență de joc, de lucru sau de vizionare de filme foarte reală.Monitoarele curbate Acer asigură o reproducere fidelă a culorilor datorită suportului 100% pentru spectrul de culori sRGB.

Subțiri și fine, având unghiuri dinamice, un suport modern din aluminiu și design ZeroFrame, monitoarele oferă vizualizare optimă într-o dimensionare minimalistă. Suportul permite totodată ascunderea cablurilor.

Tehnologia G-Sync de la Nvidia, disponibilă pe noile modele de monitoare, permite eliminarea efectului de tearing care apare frecvent în jocuri. Aceasta permite plăcii grafice să comunice cu monitorul și să ajusteze rata de rendare pentru a furniza o experiență lină de vizionare.

Întreaga gamă de monitoare curbate dispune de setări OSD GamingView oferind utilizatorilor libertatea de a crea și salva până la trei profiluri prestabilite, pentru a maximiza experiența de joc și a ajusta luminanța LED astfel încît să reducă orice interferență.

Ajustarea nivelului de negru contribuie la o imagine mai clară în scenele întunecate de gaming, în timp ce claritatea imaginilor îmbunătățește experiența jocurilor FPS.

Sistemele DTS cu boxe de 9W asigură un sunet ce redă cu fidelitate șuieratul gloanțelor, zgomotul de sticlă spartă sau explozie, plasând jucătorul în atmosfera potrivită.

Concepute să suporte rate ridicate de transfer, monitoarele au porturi HDMI 2.0, sau DisplayPort. Seria de monitoare curbate are, de asemenea, patru porturi USB 3.0 în spatele ecranului, oferind opțiuni multiple de conectare la dispozitivele de gaming, precum și pentru a încărca telefoane și alte gadgeturi.

Proiectate pentru a fi cât mai ergonomice, monitoarele pot fi înclinate de la un unghi de -5° la 35°și ajustate pe verticală până la 130 mm, pentru o vizionare cât mai confortabilă.

Tehnologia EyeProtect include filtru pentru lumină albastră, tehnologie flicker-less, ajustare fină și comfyview pentru a reduce oboseala ochilor. Designul zero-frame permite set-up-ul cu mai multe monitoare pentru o experiență îmbunătățită de gaming.

Cele două monitoare vor fi disponibile la prețuri începând de la 5299 de lei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 05 Decembrie 2021, 09:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter