IT&C

Acer lanseaza cel mai subtire laptop din lume

08 ianuarie 2018, ora 16:33 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Acer Swift 7_01.jpg
Acer lansează astăzi cel mai subțire laptop din lume, noul Swift 7 (SF714-51T). Având o grosime de doar 8,98 mm, noul Swift 7 este un PC echipat cu Windows 10, are procesor puternic Intel Core i7, durată de viață a bateriei pe întreaga zi și o conexiune personală, 4G LTE.

Pe lângă slotul pentru cartela Nano SIM, Swift 7 dispune de tehnologie eSIM, care permite descărcarea și activarea profilelor eSIM. Swift 7 este livrat cu un profil Transatel prevăzut cu până la 1 GBi de date gratuite valabile timp de o lună în 48 de țări.

Tehnologia wireless 802.11ac cu 2x2 MIMO asigură conexiuni rapide la rețeaua de domiciliu sau de la birou.

Echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 7-a, Swift 7 oferă o durată de viață a bateriei de până la 10 ore.SSD-ul PCIe cu capacitate de 256 GB oferă suficient spațiu de stocare pentru păstrarea fișierelor importante la îndemâna utilizatorului, iar cei 8GB de memorie LPDDR3 mențin fluiditatea și receptivitatea multitasking-ului.

Un cititor de amprentă permite conectarea mai sigură și fără parolă prin Windows Hello. Noul laptop are şasiul de aluminiu, ecran high-resolution de 14 inchi, touchscreen Corning Gorilla Glass NBT, touchpad şi tastatură iluminată.

Acer a anunțat, de asemenea, lansarea laptopului Spin 3 (SP314-51) reînnoit. Balamaua durabilă 360° permite funcționarea în modul laptop, tabletă, afișaj și chiar cort pentru economisirea spațiului, toate într-un singur dispozitiv.

Spin 3 este echipat cu un procesor puternic Intel Core din generația a 8-a şi oferă o durată de viață a bateriei de până la 12 ore pentru lucrul digital și joacă în mișcare și două difuzoare frontale cu tehnologie Acer TrueHarmony™.

Ecranul de 14 inchi al Spin 3 oferă imagini vii cu tehnologia Full HD IPS.

Acer Swift 7 va fi disponibil în America de Nord din luna martie, la prețuri de la 1.699 USD, iar în EMEA din luna aprilie la prețuri începând de la 1.699 EUR. Acer Spin 3 va fi disponibil în America de Nord din luna februarie, la prețuri de la 599 USD, iar în EMEA din luna ianuarie la prețuri începând de la 649 EUR.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 10:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter