- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Afacerile Siveco au crescut cu 20% anul trecut, la aproape 60 mil. euro

10 Jan, 16:40 • Redactia DailyBusiness
Compania producatoare de software Siveco Romania a realizat in 2010 o crestere a cifrei generale de afaceri cu 20% fata de anul anterior, pana la aproape 60 de milioane de euro, au anuntat luni reprezentantii societatii.
Afacerile Siveco au crescut cu 20% anul trecut, la aproape 60 mil. euro

Tot anul trecut, compania a incheiat peste 100 de contracte noi.

„Pentru 2011, compania Siveco Romania are deja asigurata o stabilitate financiara si operationala solida datorita contractarii in 2010 a unor proiecte multianuale in domeniul eLearning, eCustoms, eAgriculture, eHealth, Credit Bureau in tari cu mare potential din zona Africii de Nord, Orientul Apropiat si Mijlociu, CIS si pentru institutii importante ale Comisiei Europene”, a declarat Irina Socol (foto), presedinte si director general al societatii.

„O alta directie esentiala de dezvoltare o reprezinta proiectele depuse pe fonduri structurale – atat in Romania, cat si la nivel european”, a adaugat Irina Socol.

Infiintata in 1992, Siveco Romania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii Siveco Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), Siveco Netherlands B.V.

Societatea dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).