IT&C

Apple trimite Kodak in judecata

15 februarie 2012, ora 13:37   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
16138-kodak-is-shifting-to-digital-products-as-its-film-based-busi.jpg
Apple vrea sa dea in judecata compania americana Eastman Kodak, invocand incalcarea unor patente referitoare imprimante, camere foto digitale si rame foto digitale.

Apple urmareste sa blocheze prin ordin judecatoresc incalcarile patentelor sale de catre Kodak, conform dosarului depus de compania fondata de Steve Jobs catre un tribunal din New York, conform Bloomberg.

Compania Eastman Kodak este, la momentul actual, protejata de legea falimentului din cauza problemelor financiare cu care se confrunta. Cu toate acestea, legea falimentului din SUA nu protejeaza companiile impotriva proceselor legate de incalcarea patentelor sau drepturilor de autor.

Intentia companiei fondate de Steve Jobs de a actiona in judecata Kodak vine la o luna dupa ce Kodak a intentat la randul sau un proces impotriva Apple acuzand incalcarea a patru patente referitoare la camerele foto digitale folosite pe iPhone, iPad 2 si iPad touch.Dupa ce a anuntat luna trecuta intrarea in faliment din cauza unor grave probleme de ordin financiar, compania Eastman Kodak si-a anuntat, saptamana trecuta, retragerea de pe piata camerelor foto digitale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Gigi Musat a spus:
15/02/2012 19:04
Ideia este caci Apple a furat patentele - Kodak a inventat camera digitala si sant in judecata cu Apple. Apple urmareste prin acest act sa minimalizeze valoare patentelor care pot vi vandute de Kodak chiar lui Google. Est un joc murdar a lui Apple care incearca sa minimalizeze valoarea patentelor Kodak si eventual sa le cumpere la un pret mai mic. Acest joc este un joc al avocatilor care incearca sa castige cat se poate din acest razboi. Sa nu uitam caci Apple a pierdut prima infatisare ITC - iar acum incearca din nou... In principiu Kodak a castigat acest proces cu Motorola si Samsung si e clar caci vor castiga si impotriva lui Apple.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 23:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter