IT&C

Canon lanseaza prima sa camera foto compacta cu superzoom

18 iunie 2015, ora 12:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
canon.jpg
Canon adaugă un nou membru seriei PowerShot G-Series – noul PowerShot G3 X, prima cameră foto compactă Canon cu superzoom și un senzor CMOS iluminat posterior, de tip 1.0.

Combinând sistemele optice de top de la Canon, un interval de zoom versatil, de 25x, și control manual de nivel DSLR, modelul PowerShot G3 X vă oferă libertatea de a vă apropia și mai mult de subiect pe măsură ce călatoriți, explorați și fotografiați, totul din mișcare.

Puteți surprinde detalii și culori vibrante datorită senzorului CMOS de tip 1.0, iluminat posterior, de 20,2 MP; iar, când acesta se asociază cu obiectivul f/2.8-5.6 cu diafragmă cu 9 lame, vă ajută să creați imagini cu un blur de fundal.

Fie că vă aflați la un eveniment sportiv sau urmăriți animale sălbatice, zoom-ul optic 25x vă aduce și mai aproape de subiecți, fără a pierde din claritate.Canon a echipat noul PowerShot G3 X cu procesorul DIGIC 6, pentru o viteză extremă; iar, pentru a fotografia în condiții dificile de iluminare, sistemul HS al camerei foto poate reda detalii vii chiar și pe lumină slabă, cu un ISO de până la 12.800.

Creată pentru a ține pasul cu subiecții în mișcare, camera foto PowerShot G3 X poate fotografia până la 5,9 cadre pe secundă, pentru a surprinde toată acțiunea din jur.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 19:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter