IT&C

Cel mai mare magazin Apple din sud-estul Europei, deschis la Bucuresti

28 martie 2012, ora 14:15, autor(i): Alexandru Ionita 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
BRI4SGAINBFLWB5VB4IKZIO45VHISD2LXJ2LKPMEMC53T0DZ_300x300.jpg
Compania iStyle va deschide vineri la Bucuresti cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, cu o suprafata totala de 260 de metri patrati, dintre care 160 destinati retailului.

iStyle Bucharest SRL deschide vineri, 30 martie, cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, in Baneasa Shopping City.

"Amenajarea magazinului, conceput dupa cele mai recente standarde Apple, a necesitat investitii de peste 250.000 de euro, la care se adauga fondurile pentru produsele demo si stocul de produse destinat comercializarii.Spatiul generos ne va permite sa expunem spre vanzare cea mai mare gama de accesorii dedicata Apple din Romania, cu peste 7.000 de repere diferite", a declarat, miercuri, directorul general iStyle Bucharest, Dora Anca Popeneciu, citata de Mediafax.

iStyle, distribuitor oficial Apple in Romania, are in prezent patru magazine in tara, dintre care unul in Cluj si restul
in Capitala. In urmatorul an se vrea deschiderea a altor doua unitati de retail iStyle in tara.Compania a inregistrat vanzari de 6,2 milioane de euro in 2011, in crestere cu 27% fata de anul precedent. "Pentru acest an avem ca obiectiv cresterea vanzarilor cu cel putin 15%", a spus Popenciu, care a adaugat ca cele mai vandute produse ale magazinului sunt iPhone, iPad si MacBook.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 03:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter