IT&C

Contractul care obliga statul sa plateasca penalitati de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere, de la 1 ianuarie

15 decembrie 2014, ora 17:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
dollars.jpg
Amanarea platii celei de-a doua transe de 50 milioane de lei pentru licentele Microsoft, care trebuia achitata in octombrie, va genera penalitati de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere de la 1 ianuarie 2015, a declarat ministrul propus pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu.


"Conform contractului, plata sumei trebuia efectuata in cursul lunii octombrie. in prezent, Corpul de control al ministerului verifica clauzele contractului. Speram sa avem un raport in cel mai scurt timp pentru ca vom fi obligati, conform contractului, sa achitam penalitati de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere", a afirmat Grindeanu, citat de Mediafax.

Anterior, fostul ministru Razvan Cotovelea spunea ca amanarea efectuarii platii este efectul verificarilor aflate in curs cu privire la numarul licentelor utilizate."De asemenea, trebuie verificate conditiile exact asa cum sunt ele stipulate in legislatia privind executia bugetara. Trebuie sa primim raspunsuri de la diferite alte institutii, respectiv Parchet, daca si acest contract cu Microsoft (din 2011 - n.r.) va fi subiectul unei investigatii. Dupa ce aceste conditii vor fi indeplinite, vom face plata, care nu se va face catre Microsoft, ci catre o banca, catre care a fost cesionat contractul", a declarat la 12 noiembrie Cotovelea.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 21:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter