- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cosmote Romania: Noul Samsung Galaxy S III este disponibil cu precomanda

08 May, 18:37 • adrian.mihaltianu
Noul model Samsung i9300 Galaxy S III poate fi pre-comandat, incepand cu data de 8 mai, pe site-ul retailerului telecom Germanos, prin serviciul G-preorder, au anuntat marti oficialii Cosmote Romania.
Cosmote Romania: Noul Samsung Galaxy S III este disponibil cu precomanda

Telefonul va putea fi achizitionat la [b]2.729 lei (TVA inclus) fara abonament[/b], necodat, si va fi disponibil in toate magazinele Cosmote Romania si Germanos la sfarsitul lunii mai 2012.

Samsung i9300 Galaxy S III este disponibil la precomanda pe siteul [url= http://www.germanos.ro/e-germanos_ro/open/browse?product=80240&category=2115&stats=8&preorder=true]germanos.ro[/url] in doua variante de culori, albastru metalic si alb ceramic si are o memorie interna de 16GB.

Mai multe informatii despre preturile impreuna cu abonament Cosmote vor fi disponibile in curand, conform operatorului telecom.

Si [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/samsung-galaxy-s-iii-disponibil-in-oferta-orange-vezi-la-ce-pret-76346/ ]Orange a anuntat marti[/url] ca telefonul Samsung Galaxy S III poate fi comandat, din 7 mai, exclusiv din [url=https://www.orange.ro/magazin-online/]magazinul online[/url] al operatorului de telefonie mobila, urmand ca din 30 mai telefonul sa fie disponibil in toate magazinele companiei.

Astfel, smartphone-ul poate fi achizitionat la preturi incepand cu 299 euro (TVA inclus), oferta valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15 pe 2 ani de la Orange, fiind disponibil in ambele culori, alb si albastru.

De asemenea, [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/vodafone-lanseaza-samsung-galaxy-s-iii-in-romania-76248/]Vodafone Romania a anuntat[/url] recent ca va oferi clientilor in curand noul smartphone Samsung Galaxy S III, insa nu a precizat data lansarii si preturile.

[b]Update,
14 mai:[/b]

Vodafone
Romania a anuntat luni ca, in perioada 18-29 mai, utilizatorii vor putea
pre-comanda online, prin call center, in magazinele proprii sau ale
partenerilor, noul smartphone Samsung Galaxy S III, ce functioneaza cu sistemul
de operare Android Ice Cream Sandwich (4.0).

Compania
nu a precizat pretul noului telefon, disponibil si in versiunea de 32GB.

Potrivit
reprezentantilor Vodafone, timp de un an, utilizatorii vor beneficia de trafic
dublu de date, pentru extraoptiunile de internet pe mobil ce includ 500MB, 1GB
si 1,5GB, la abonamentele incheiate pe o durata de 24 de luni.