IT&C

Deutsche Telekom cumpara operatiunile RCS&RDS din Slovacia

21 mai 2013, ora 08:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
deutsche-telekom.jpg
Slovak Telekom, o divizie a gigantului german Deutsche Telekom (DT) - proprietar indirect al Romtelecom si Cosmote Romania, a ajuns la un acord cu compania romaneasca RCS&RDS pentru preluarea operatiunilor de cablu si satelit TV ale firmei din Slovacia, potrivit unui anunt al subsidiarei DT.

Dupa mai multe luni de negocieri, am ajuns la un acord pentru preluarea Digi Slovacia, au anuntat reprezentantii Slovak Telekom, fara a oferi detalii in legatura cu valoarea tranzactiei, care are nevoie de acordul autoritatilor de concurenta pentru a fi incheiata.

Cele doua parti au ajuns la un acord pe 14 mai, iar Slovak Telekom va prelua 100% din actiunile Digi Slovacia. Achizitia va intari pozitia Slovak Telecom pe piata de servicii TV. Compania romaneasca are circa 270.000 de clienti pe piata de internet si televiziune prin satelit si cablu din Slovacia.

Achizitia va intari pozitia Slovak Telecom pe piata de servicii TV. Compania romaneasca are circa 270.000 de clienti pe piata de internet si televiziune prin satelit si cablu din Slovacia, noteaza Mediafax.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter