IT&C

Digi Mobil finalizeaza acoperirea 4G in tunelurile metroului

03 octombrie 2017, ora 15:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
metrorex.jpg
RCS & RDS anunță astăzi, 3 octombrie 2017, că rețeaua proprie Digi Mobil 4G acoperă și tunelurile metroului bucureştean, suplimentar acoperirii 4G deja existente din stații. Extinderea acoperirii 4G în metrou s-a realizat prin dublarea cantității de spectru utilizat în banda 1 – 2100 Mhz, permițându-se astfel accesul la internet cu viteze de download de până la 75 Mbps.

Utilizatorii Digi Mobil vor putea experimenta rețeaua 4G, pe parcursul întregii călătorii din subteran, superioară celei oferite de către rețeaua 3G, care acoperea deja atât sistemul de tuneluri, cât și stațiile metroului.

La nivel național, RCS & RDS continuă să extindă rețeaua mobilă, atât prin acoperire nouă de teritoriu, cât și prin extinderi de capacitate în zonele urbane.  

Acoperirea rețelei Digi Mobil 3G a ajuns în această vară la peste 99% din populație, iar cea 4G a ajuns la peste 51% din populație. În intervalul ianuarie - august 2017, s-au portat 302.306 de numere în reteaua Digi Mobil, cu aproximativ 16% mai multe decât în perioada similară a anului trecut. Astfel, numărul total de clienți care au optat pentru portarea numărului de telefon în rețeaua Digi Mobil a ajuns la 1.3 milioane la finalul lunii august 2017.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 23 Mai 2022, 16:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter