IT&C

Digi Mobil ofera 30 GB in reteaua 4G si prelungeste acordul de roaming national

22 martie 2016, ora 13:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
digi.jpg
RCS & RDS oferă în perioada 01 aprilie – 31 decembrie 2016 până la 30 GB trafic lunar de internet mobil, la viteze superioare, în reţeaua 4G, fără costuri suplimentare. Traficul de date mobile în reţeaua 4G este nelimitat pentru orice categorie de abonament, primii 30 GB fiind disponibili la viteze superioare.

Traficul de date mobile în reţeaua 4G Digi Mobil este disponibil la toate tipurile de abonamente din gama Avantaj 2, 3, 5 şi Optim 2, 3, 5 şi Nelimitat. În funcţie de tipul abonamentului contractat, utilizatorii Digi Mobil beneficiază de trafic de date mobile între 3 GB şi 5 GB în reţeaua 3G.

Oferta se adresează clienților noi și existenți, persoane fizice, care utilizează un echipament compatibil în rețeaua 4G Digi Mobil (frecvența 2600 MHz TDD, banda 38). Preţurile pachetelor de servicii Digi Mobil încep de la 2 euro (TVA inclus),  iar clienții pot achiziţiona smartphone-uri compatibile cu tehnologia 4G, cu plata integrală sau în rate, fără dobândă. Serviciul 4G se activează gratuit direct de pe telefonul mobil, tastând *111# și urmând pașii indicați în mesajul de pe telefonul mobil.  

Totodată, compania anunţă continuarea acordului privind roamingul naţional până la data de 31 martie 2017 pentru serviciile de voce şi date mobile.Utilizatorii Digi Mobil au astfel posibilitatea să comunice în zonele fără rețea Digi Mobil, urmând ca, pe măsura extinderii şi dezvoltării acesteia, roamingul naţional să fie eliminat. Roamingul naţional de voce va fi oferit în continuare gratuit utilizatorilor Digi Mobil, însă roamingul de date mobile va fi contra cost începând cu data de 01 aprilie 2016.

Acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 12:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter