IT&C

Emag a investit 1 milion de dolari in primul Apple Shop din Romania

18 septembrie 2015, ora 15:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto: facebook.com/eMAG.ro
foto: facebook.com/eMAG.ro
Emag, cel mai mare retailer online din regiune, a deschis primul Apple Shop din Romania in showroom-ul din Crangasi, in data de 18 septembrie, in urma unei investitii de 1 milion de dolari.

Emag Apple Shop va comercializa produse Apple, de la MacBook, iPhone si iPad, la accesorii.

In plus, in showroom-ul Crangasi din Bucuresti, clientii vor putea testa produse complementare cu gadgeturile brandului, de la partenerii autorizati Apple: drone, boxe, cantare dar si cunoscutele casti Beats.


Printre produsele expuse in primul Apple Shop din Romania se numara iPhone, iPad Air, iPad mini, MacBook,  iMac, OS X Yosemite, cel mai performant sistem de operare pentru desktop si urmatoare generatie de aplicatii iWork si iLife, gratuite la cumprarea oricarui produs Mac sau iOS.
Emag este cel mai mare distribuitor de produse Apple din Romania, potrivit lui Iulian Stanciu, CEO al grupului Emag. Produsele Apple reprezinta pana in 10% din vanzarile celui mai mare retailer online din Romania.

Vanzarile Emag de produse Apple vor creste anul acesta cu 30% si datorita lansarii Apple Shop, dupa cum estimeaza Iulian Stanciu.

Zeci de clienti au stat la coada vineri pentru a vedea primul Apple Shop din Romania si a cumpara produse aflate la promotie.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 27 Septembrie 2021, 07:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter