IT&C

"Extra-buy-back" de la Media Galaxy: Ridicarea gratuita a produselor vechi de la domiciliu

16 aprilie 2009, ora 13:13   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
MediaRecycle-mica.jpg
Retailerul de IT&C, electronice si electrocasnice Media Galaxy ofera transport gratuit pentru produsele vechi ale clientilor de la domiciliu la centrele de reciclare, in cadrul unor campanii ce ofera reduceri de preturi la produse noi in schimbul unor aparate electrocasnice vechi.
"Lansam primul serviciu de transport gratuit al deseurilor de produse electrocasnice de la locuinta clientului la centrele de reciclare, oferind in plus si discounturi la achizitia produselor noi", a declarat Edvin Abdulachim, retail manager Altex Romania, companie ce detine si magazinele Media Galaxy.

In cadrul campaniei de promovare a reciclarii ecologice, Media Galaxy ofera o reducere de 250 de lei pentru aparatele frigorifice, masinile de spalat si cuptoarele electrice incorporabile Electrolux, Zanussi, AEG si Indesit.

Campania include, de asemenea, reduceri de 150 de lei pentru aparatele frigorifice si masinile de spalat Arctic si discounturi de 15% din pretul produselor pentru aparatele frigorifice, masini de spalat si cuptoare electrice incorporabile Whirlpool si Hotpoint Ariston.Pentru a beneficia de aceste discounturi, clientii trebuie sa returneze pentru reciclare un produs electrocasnic vechi, acesta putand fi deteriorat, functional sau nu, cu ambalaj sau fara ambalaj.

In acelasi timp, Media Galaxy asigura transportul produsului nou de la magazin la locuinta clientului fara nici un cost pentru client. Produsul vechi trebuie sa se gaseasca la aceeasi adresa la care se face livrarea noului produs.

Serviciul este disponibil numai pe raza oraselor in care se gasesc magazine Media Galaxy.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
florin butunoiu a spus:
24/01/2010 19:01
pana la ce data sunt valabile ofertele, in sistem buy back ?
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 August 2022, 16:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter