IT&C

Facebook lucreaza cu INQ pentru dezvoltarea smartphone-urilor anuntate

23 septembrie 2010, ora 12:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
FB.jpgmedie.jpg
Compania care detine cea mai mare retea de socializare din lume lucreaza impreuna cu producatorul de dispozitive mobile INQ Mobile pentru dezvoltarea a doua smartphone-uri, are ar putea fi distribuite de operatorul AT&T, potrivit unor surse apropiate proiectului, citate de Bloomberg.
Telefoanele, care vor include serviciile Facebook, sunt programate sa fie lansate in Europa in prima parte a anului viitor, iar in Statele Unite, in a doua jumatate a anului, potrivit surselor citate.

AT&T inca analizeaza posibiliatea de a distribui smartphone-urile de la Facebook, astfel ca in prezent nu a fost semnat un acord intre cele doua parti, au mai spus sursele.

Cel mai probabil telefoanele vor rula sitemul de operare Android.Facebook face eforturi pentru a ajunge la utilizatori de telefoane mobile, care, in mare parte, acceseaza site-ul prin intermediul smartphone-urilor. Aproape un sfert din cei 500 de milioane de utilizatori ai retelei de socializare acceseaza site-ul prin intermediul Internetului wireless.

Smartphone-urile anuntate ar intra in competitie cu iPhone si Blackberry.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 27 Iulie 2021, 09:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter