IT&C

Florin Constantinescu, fost sales manager LG, s-a alaturat echipei Germanos

05 martie 2009, ora 09:52, autor(i): Irina Crudu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
159Germanos2.jpg
Florin Constantinescu, fost sales manager LG, a ocupat recent pozitia de product manager mobile telephony din cadrul departamentului comercial al Germanos Telecom Romania, a anuntat compania.

"In aceasta pozitie, Florin se va ocupa de managementul portofoliului de produse de telefonie mobila si de stabilirea campaniilor promotionale, in colaborare cu echipa de marketing a retailerului", se precizeaza in anunt.

Anterior, pozitia de product manager in cadrul Germanos era descoperita, de acest segment Alexandru Munteanu ocupandu-se directorul comercial al companiei.

Florin Constantinescu, 38 de ani, are o experienta de vanzari de aproape 15 ani in domeniul telecom si IT, la companii precum MobiFon (Vodafone), DNA Software, Atlas Telecom si Radiotel.Grupul Germanos, parte a Cosmote, este prezent in Grecia, Romania, Bulgaria si Macedonia, avand in total peste 900 de magazine. In Romania, lantul de magazine Germanos a atins un numar de peste 260 de magazine, fiind prezent in mai mult de 110 orase.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 12:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter