- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Florin Constantinescu, fost sales manager LG, s-a alaturat echipei Germanos

05 Mar, 09:52 • mihaela.tudorancea
Florin Constantinescu, fost sales manager LG, a ocupat recent pozitia de product manager mobile telephony din cadrul departamentului comercial al Germanos Telecom Romania, a anuntat compania.
Florin Constantinescu, fost sales manager LG, s-a alaturat echipei Germanos

„In aceasta pozitie, Florin se va ocupa de managementul portofoliului de produse de telefonie mobila si de stabilirea campaniilor promotionale, in colaborare cu echipa de marketing a retailerului”, se precizeaza in anunt.

Anterior, pozitia de product manager in cadrul Germanos era descoperita, de acest segment Alexandru Munteanu ocupandu-se directorul comercial al companiei.

Florin Constantinescu, 38 de ani, are o experienta de vanzari de aproape 15 ani in domeniul telecom si IT, la companii precum MobiFon (Vodafone), DNA Software, Atlas Telecom si Radiotel.

Grupul Germanos, parte a Cosmote, este prezent in Grecia, Romania, Bulgaria si Macedonia, avand in total peste 900 de magazine. In Romania, lantul de magazine Germanos a atins un numar de peste 260 de magazine, fiind prezent in mai mult de 110 orase.